Watergate

Met een streng deurbeleid probeert Watergate altijd een hip en trendy publiek aan te trekken. Dat lukt meestal ook, deze stijlvolle technotoko is altijd gehuld in een gezellige feestsfeer. Maar waar je voor komt is natuurlij de diverse muziek. De drukke avonden zijn voornamelijk vrijdag en zaterdag wanneer er dampende techno, electro, minimal en housebeats worden geserveerd. Regelmatig staan hier bekende namen te draaien, voor het programma moet je even een kijkje nemen op de website van Watergate.

Het unieke aan de Watergate is… Je hebt een prachtig uitzicht over de Spree. De club bevindt zich in Kreuzberg (direct aan de grens met Friedrichshain). Je kijkt over het water, over de Oberbaumbrücke en over de Universal studio’s die zijn gelegen aan de andere kant van de Spree. Op de benedenverdieping van de Watergate bevindt zich een ruimte dit een prachtig uitzicht biedt. Op onderstaande foto kun je zien hoe de Watergate er van buitenaf gezien uitziet. Foto is gemaakt vanaf de Oberbaumbrücke.

Maar Watergate is meer dan een club alleen. Regelmatig brengt het management platen uit met technoremixen, dit doen ze onder het label Watergate Records. Mijn Berlijnse electro heldin Ellen Allien heeft ook al eens meegewerkt aan deze platen.

Adresgegevens:

Watergate Club
Falckensteinstr.49
10997 Berlin X-berg

Openbaar vervoer: U-bhf Schlesisches Tor.


Grotere kaart weergeven

1 Reactie

  1. astrid luchies

    waar kan ik ticket bestellen voor watergate 6 november?

    grt astrid

    Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This
Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en onvang de laatste updates en exclusieve Berlijntips gratis in je inbox.

Je hebt je nu aangemeld voor de BerlijnBlog nieuwsbrief. Dank je wel!