Beste Berlijn-Blog.nl lezers,

ik zou jullie graag om een gunst willen vragen. Ik ben momenteel bezig met een onderzoek aan de VU naar informatievoorziening over persoonlijke financiën. Voor dit onderzoek is het van belang dat zoveel mogelijk respondenten mijn enquête invullen. In totaal heb ik 250 respondenten nodig, en ik zit nu op de helft. Jouw mening kan mij dus ontzettend goed helpen! Mijn vraag is dan ook; wil jij me helpen door deze enquête in te vullen?

De enquête bevat een artikel over persoonlijke financiën, en een aantal vragen over dit artikel. De enquête duurt maximaal 10 minuten om in te vullen en je zou me er écht ontzettend mee helpen!

What’s in it for you?

  • Je kunt een boekenbon winnen van €25,- of een bioscoopbon van €7,50
  • Je krijgt een leuk artikel te lezen met handige tips voor je persoonlijke financiën
  • De resultaten zullen inzicht geven in financiële communicatie welke ik openbaar zal publiceren op mijn persoonlijke blog
  • Ik zal al je vragen over Berlijn beantwoorden of stukjes schrijven over verzoekonderwerpen. Niets nieuws, maar toch!

What’s in it for me?

  • Jouw mening verschaft mij meer inzicht in wat mensen van financiële informatie voorziening vinden
  • Hoe meer respondenten ik vergaar, hoe betrouwbaarder mijn resultaten zullen zijn

Maar bovenal help je mij er ontzettend mee en ik wil je dan ook ontzettend bedanken als je de moeite hebt genomen om de enquête in te vullen!

Voetnoot; het is uitzonderlijk dat ik op dit blog een artikel van persoonlijke aard plaats, dat zal hierna ook niet meer voorkomen. Maar hoe sneller mijn scriptie is afgerond, hoe sneller ik meer tijd in mijn blog kan steken. Dus ook reden voor jullie om mijn enquête in te vullen ;).

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en onvang de laatste updates en exclusieve Berlijntips gratis in je inbox.

Je hebt je nu aangemeld voor de BerlijnBlog nieuwsbrief. Dank je wel!

Pin It on Pinterest

Share This