• Dit product heb ik gekregen *

Zo’n 2,5 jaar geleden kwamen we in contact met het merk Fitz & Huxley. Kai werd gevraagd om productfoto’s te maken van de eerste serie rugzakken van dit Berlijnse merk. In ruil voor zijn werk, kreeg hij een rugzak. Een rugzak die ik 2,5 jaar met heel veel plezier heb gedragen. Alles waar ze zelf veel aandacht aan hebben geschonken tijdens het designproces, kon ik zo waarderen aan de tag: mooie materialen, een praktische indeling en een minimalistisch design gemaakt voor gebruik in de stad. Het enthousiasme waarmee Lars sprak over het ontwerpproces en de materialen, was aanstekelijk.

Zo’n 2,5 jaar later zie ik Fitz & Huxley steeds meer terugkomen in het Berlijnse straatbeeld en mijn liefde voor het merk is alleen maar gegroeid. Mijn tip daarom als je op zoek bent naar een stevige rugzak of naar een leuk Berlijns souvenir: check de rugzakken van Fitz & Huxley! Mocht je trouwens gevoelig zijn voor mooie reisfoto’s, dan is hun Instagram ook een aanrader.

Berlijn, mijn camera en mijn rugzak: onafscheidelijk :D

De rugzakken van Fitz & Huxley zijn er in verschillende kleuren, uitvoeringen en maten en zijn te verkrijgen bij verschillende winkels in Berlijn.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en onvang de laatste updates en exclusieve Berlijntips gratis in je inbox.

Je hebt je nu aangemeld voor de BerlijnBlog nieuwsbrief. Dank je wel!

Pin It on Pinterest

Share This