Last minute fans opgelet! Transavia stunt namelijk weer met zijn prijzen met een aantrekkelijke aanbieding, als je NU een retourtje naar Berlijn boekt zou je wel eens fors goedkoper uit kunnen komen dan wanneer je dat volgende week doet. Transavia geeft namelijk 15% korting weg voor vluchten naar Berlijn. Met deze stunt aanbieding en een beetje mazzel kun je al boeken voor € 74 all in voor vluchten vanaf Amsterdam Schiphol naar Berlijn Tegel. De prijzen aangegeven op de website zijn vanaf € 9,50 maar dat is exclusief belasting. Het bedrag aan belasting wat bij de prijs op komt kan variëren per dag. Boek nu je ticket op Transavia.nl voor dat het te laat is!

Wanneer geldt de actie?

Boeken: 4 november (10.00 uur) t/m 11 november (09.59 uur) 2008
Reizen: 10 november t/m 18 december 2008

Auto huren met 15% korting:

In de bovenstaande genoemde actieperiode kun je ook een auto huren in Berlijn met 15% korting. Prijzen gaan van € 35 (kleine Ford Ka) tot € 100 (een luxe Mercedes) per dag. Ook hiervoor kun je kijken op de website Transavia.nl. De 15% korting ontvang je als je tijdens je boeking onder het kopje ‘Promocode’ TRANSPROMO invult.

Waar boeken?

Transavia.nl. Zoek in de zoekbox in dat je vanaf Amsterdam naar Berlijn Tegel wilt vliegen. Je krijgt dan een tabel te zien met een overzicht van de prijzen die Transavia in de aanbieding heeft. Je kunt het actietarief van Transavia herkennen aan de gele boxen met de rode tekst. Handig is om op maandoverzicht te klikken om een overzicht te krijgen van alle prijzen de hele maand. Als je flexibel bent in je reistijden kan je dit weer geld schelen.

Meer informatie, links, weetjes en tips over vliegen naar Berlijn.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en onvang de laatste updates en exclusieve Berlijntips gratis in je inbox.

Je hebt je nu aangemeld voor de BerlijnBlog nieuwsbrief. Dank je wel!

Pin It on Pinterest

Share This