Afgelopen zaterdag heb ik een hele dag doorgebracht op en rond Potsdamer Platz. Niet bepaald een plein dat om zijn gezelligheid bekend staat. En eerlijk is eerlijk, normaal gesproken breng ik mijn vrije tijd graag elders in de stad door. Om te fotograferen is dat echter een ander verhaal! De moderne architectuur van de kantoorgebouwen en het station bieden genoeg uitdaging voor een leuke fotoworkshop. Je kunt er goed spelen met lijnen, schaduwen en spiegelingen. Peter Fauland organiseert praktische fotoworkshops in kleine groepen en heeft ons de hele middag lang voorzien van nuttige aanwijzingen en feedback. Hartstikke leerzaam! Fotografie is (in combinatie met Berlijn) een van mijn grootste hobbies en workshops en fototours helpen mij altijd weer om nieuwe inspiratie op te doen. Met het resultaat van een paar uur fotograferen was ik best tevreden en ik deel mijn favorieten graag met jullie in dit artikel.

Ik denk dat de zwart-wit foto’s van het station het best gelukt vind. Wat jullie?


20150613 - _FA10681- BerlijnBlog fotoworkshop potsdamer platz

20150613 - _FA10683- BerlijnBlog fotoworkshop potsdamer platz-2

 

Wil je vaker foto’s van me zien? Dan kun je me ook volgen op Instagram of Flickr.

liebegruesse

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en onvang de laatste updates en exclusieve Berlijntips gratis in je inbox.

Je hebt je nu aangemeld voor de BerlijnBlog nieuwsbrief. Dank je wel!

Pin It on Pinterest

Share This