Weer iets nieuws in onze categorie “Muziek uit Berlijn“: Modeselektor. Modeselektor is een Duitse band uit Berlijn, opgericht in 1996. Modeselektor bestaat uit de dj’s Gernot Bronsert en Sebastian Szary. Ze staan bekend om hun mix van verschillende stijlen uit de electronicahoek, denk aan techno, dance, IDM, hip-hop, grime en dubstep. Deze stijlen samengevoegd zorgen voor een unieke sound die Modeselektor heet.

Het werk van Modeselektor is inmiddels werelberoemd. Vele internationale bekenden zoals Thom Yorke van Radiohead en Maxïmo Park hebben inmiddels als met het Berlijnse elektroduo samengewerkt. Ondanks hun bekende naam spelen ze voornamelijk op festivals en concerten in Duitsland zelf.

Live is Modeselektor zeker het bekijken waard. Met hun enthousiasme en gave visuals maken ze iedereen aan het dansen. Pfadfinderei gaat vaak mee op pad, een Berlijns bureau wat Modeselektor van visuals voorziet en tevens hun platenlabel is.
Benieuwd? Je kunt Modeselektor live aanschouwen op Melt 2010.

Hierbij een impressie van hoe het eraan toe gaat tijdens optredens van Modeselektor.

Gerelateerde berichten
Filter by
Post Page
Evenementen Om te doen Nieuws & Updates Om te weten Muziek
Sort by
Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en onvang de laatste updates en exclusieve Berlijntips gratis in je inbox.

Je hebt je nu aangemeld voor de BerlijnBlog nieuwsbrief. Dank je wel!

Pin It on Pinterest

Share This