Één van de leukste dingen als je in het buitenland vertoeft? Voor mij is dat eten en rondstruinen in de supermarkten, ik ben namelijk altijd erg geïnteresseerd in de lokale culinaire specialiteiten van een land. Nou, in Duitsland kun je je lol op want je vindt nog wel eens gekke dingen (specialiteiten uit Berlijn). Deze foto zegt denk ik wel genoeg… De foto is gemaakt in het U-Bahnhof Samariterstrasse (U-bahn lijn 5). Nog niet geprobeerd maar zodra ik dit ergens zie ga ik het proberen en dan horen jullie als eerste hoe dit goedje smaakt. Iemand al ervaring met deze Dosenravioli zum trinken?

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en onvang de laatste updates en exclusieve Berlijntips gratis in je inbox.

Je hebt je nu aangemeld voor de BerlijnBlog nieuwsbrief. Dank je wel!

Pin It on Pinterest

Share This