Club der Visionäre

Club der Visionäre is een plek die je niet zo snel zult vinden als je het niet kent. Gelegen in hartje Kreuzberg aan een kleine vertakking van de Spree vind je ineens een rustig terras. In de avond transformeert deze fijne relaxte hangout tot drukke club.

Overdag is dit een heerlijke plek om te genieten van de zon en een biertje aan het water. Er is een groot terras vanwaar je met je voeten in het water kan zitten. Ook voor een hapje eten kun je hier uitstekend terecht, de keuken is open vanaf 14:00 tot middernacht (in het weekend open vanaf 12:00). Ze hebben heerlijke zelfgemaakte pizza’s, een aanrader! In de zomer worden er ook films vertoond op een groot scherm dat aan de brug hangt, op een mooie zomeravond een prima plek om de avond in te gaan. Een overdekte dansvloer, DJ’s en verschillende bars zorgen voor Spaß in de nacht.

Over het algemeen is het, zeker in hartje zomer, ’s avonds flink bedrijvig. Het is een hele populaire plek onder de locals, en als je er bent zul je ook begrijpen waarom. De sfeer die er hangt is moeilijk te beschrijven: het water, de uitbundige bezoekers en de muziek zorgen voor een unieke sfeer. Dit moet je wel een keer beleven als je in Berlijn bent!

Adres: Am Flutgraben 1
OV: S Treptower Park of U1 Schlesisches Tor
Genre: Chillout, house
www.clubdervisionaere.com
Let op: in de winter is Club der Visionäre gesloten

Gerelateerde berichten
Filter by
Post Page
Om te zien Om te doen Om te weten Nieuws & Updates Evenementen Muziek
Sort by

8 Reacties

  1. Niek

    Leuk dat je Nederlanders op deze veelzijdige en spontane wijze informeert over Berlijn, een stad waar je niet om de geschiedenis van Europa heen kunt.
    Binnenkort wil ik Berlijn weer bezoeken met de bedoeling plekken te bezoeken waar het culturele leven tijdens het interbellum nog terug te vinden is. Ken jij die plekken en dan vooral de theatertjes met vergelijkbare variété- en cabaretoptredens? Wat ik tot nu toe gevonden heb is bar Jeder Vernunft, Häckischer Hof en Wintergarten. Ken jij nog andere?

    Antwoord
  2. Lina

    TOP website, héél goede tips om Berlijn op een alternatieve, laid-back manier te ontdekken met oog voor detail. Wij gaan zeker deze zomer de foodtruck markets, marketen en fietstoer uitproberen evenals de vele leuke restaurantjes & club visionäre! Heel goed gedaan. Groetjes vanuit Antwerpen.

    Antwoord
    • Marjolein

      Dankjewel Lina! Dat klinkt als een heerlijk vooruitzicht! Geniet ervan! Groetjes, Marjolein.

      Antwoord
  3. Ton Notten

    Geweldige website. Gaan 3e week juni met dan hopelijk geslaagde kleinzoon met zestien vijf dagen naar Berlijn. Heb je nog specifieke tips voor zo’n jong?
    Betty en Ton Notten

    Antwoord
  4. google.com

    Your style is really unique in comparison to other folks I have read stuff from.
    Thanks for posting when you’ve got the opportunity, Guess I will
    just bookmark this site.

    Here is my web blog :: seo rankings (google.com)

    Antwoord
  5. kees-jan

    Wat ik ook zoek in Berlijn ik kom telkens op jouw blog terecht, goed gedaan! Denk dat wij wel een goed programma kunnen samen stellen mede door de info van jouw blog. Nu maar hopen dat het mooi weer is als wij er zijn (21,22en 23 September) want s’avonds lijkt Club der Visionäre wel wat Groet, Kees-Jan

    Antwoord
  6. Hans

    Leuke blog met veel info. Deze winter maar weer eens naar de berghain! :)

    Antwoord
  7. Loes

    Superleuke blog! :-)

    Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en onvang de laatste updates en exclusieve Berlijntips gratis in je inbox.

Je hebt je nu aangemeld voor de BerlijnBlog nieuwsbrief. Dank je wel!

Pin It on Pinterest

Share This