Club der Visionäre is een tent die je niet zo snel zult vinden als je het niet kent, verstopt aan een kleine aftakking van de Spree vind je hier namelijk een intieme club. Gelegen in hartje Kreuzberg vind je hier ineens een rustig terras waar deze schattige club verborgen ligt, ’s avonds transformeert deze rustige plek tot een drukke club. Overdag is dit een heerlijke plek om te genieten van de zon, een biertje, het water en de rust. Er is een groot terras aan het water, en er is een overdekte dansvloer en verschillende bars. ’s Avonds moet hier dus gedanst worden, en dit gebeurt meestal op electronische beats. In de zomer worden er ook films vertoond op een groot scherm dat aan de brug hangt, op een mooie zomeravond een prima plek om de nacht in te gaan.

Over het algemeen is het, zeker in hartje zomer, ´s avonds erg druk. Het is een hele populaire plek onder de gemiddelde Berliner, en als je er bent zul je ook begrijpen waarom. De sfeer die er hangt is moeilijk te beschrijven: het water, de blije mensen, en de muziek zorgen voor een unieke sfeer. Dit moet je wel een keer beleven als je in Berlijn bent.

Hapje eten

Ook voor een hapje eten kun je hier uitstekend terecht, de keuken is open vanaf 14:00 tot middernacht (in het weekend open vanaf 12:00). En ze hebben heerlijke zelfgemaakte pizza´s, zeker een aanrader.

In de winter is Club der visionäre gesloten!

Adres: Am Flutgraben 1
OV: S-bhf Treptower Park of U-bhf Schlesisches Tor
Genre: Chillout, house.
www.clubdervisionaere.com


Grotere kaart weergeven