AskMen.com heeft een grappig onderzoekje gedaan naar de beste steden om te leven als je een man bent. Hierin hebben ze enkele factoren meegenomen die voor mannen belangrijk zouden zijn, openingstijden van bars, de gemiddelde prijs van een biertje en het percentage hoog opgeleide vrouwen. Berlijn is uiteindelijk zevende geworden, de zes steden die Berlijn voor zich moest laten gaan zijn New York, Sydney, London, San Francisco, Barcelona en op de eerste plaats Chicago.

Berlijn scoort 100% op fashion, culture, health, power&money en the good life. De eerste plaats is Berlijn niet gegund door het gebrek aan sport&entertainment en dating&sex. Toch blijkt Berlijn veel single vrouwen te hebben wat positief heeft gewerkt op de uitslag van deze hoogstaande test. Multiculturele, jonge, creatieve vrouwen wonen er in Berlijn. Single mannen, waar wachten jullie nog op?

Daarnaast is Berlijn gezond, yoga en pilates zijn hip. En jaarlijks worden er talloze sportevenementen georganiseerd. Afgelopen weekend stond de populaire Berliner marathon weer voor de deur! En sport gaat goed samen met bier. De vrijheid om bier op straat te drinken wordt ook genoemd in het artikel.

En natuurlijk kwamen ook de huurprijzen als een positief aspect naar voren. In Berlijn heb je een appartement 2 keer zo groot als in Londen voor de helft van de prijs, of minder. Verder worden cultuur, musea, concerthallen en de grote hoeveelheid gallerijen genoemd.

Berlijn is dus uitermate geschikt voor mannen om te leven. Maar als vrouw kan ik jullie vertellen dat er voor vrouwtjes ook genoeg te beleven en te genieten valt!

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en onvang de laatste updates en exclusieve Berlijntips gratis in je inbox.

Je hebt je nu aangemeld voor de BerlijnBlog nieuwsbrief. Dank je wel!

Pin It on Pinterest

Share This