Best een oude knakker is het al, die Mickey Mouse. Je zou het misschien niet zo snel aan hem zien, maar hij is al 80 jaar. En dat is natuurlijk reden voor een feestje, ook in Berlijn. Tot en met 15 september 2008 presenteert Galaries Lafayette een tentoonstelling met Minnie Mouse die door verschillende kunstenaars wordt gepresenteerd. Je kunt haar bewonderen in de etalages van het warenhuis Lafayette in de Friedrichstrasse. Mocht je zelf ook graag een Minnie in je huis hebben staan, dat kan. Op 20 oktober worden de kleine kunstwerkjes in het Maison de Solenn geveild.

Galaries Lafayette is het warenhuisconcept uit Parijs wat midden jaren ’90 is overgevlogen naar Berlijn. Ook hier is diezelfde chice flair in de lucht te voelen, het warenhuis is van binnen prachtig aangekleed. Onze Bijenkorf is er niks bij. Leuk om een keer rond te snuffelen, maar voor de gemiddelde student helaas onbetaalbaar.

Galaries Lafayette Berlijn kun je vinden op de Friedrichstraße 76-78, welke geopend is van 10:00 tot 20 uur. Het makkelijkste kun je de S-bahn naar Friedrichstrasse nemen, vanaf daar is het gemakkelijk te lopen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en onvang de laatste updates en exclusieve Berlijntips gratis in je inbox.

Je hebt je nu aangemeld voor de BerlijnBlog nieuwsbrief. Dank je wel!

Pin It on Pinterest

Share This