wallhug
Er gaat eigenlijk geen dag voorbij zonder dat ik herinnerd word aan het feit dat het dit jaar 20 jaar geleden is dat de muur viel, gek idee he? Zelfs de Nederlandse dagkranten plaatsen met regelmaat artikelen over Berlijn en de plekken waar je stukken muur kunt vinden. Niet veel bijzonders allemaal, maar dat vond ik wel van de actie “Wall Hugging”.

“Wall Hugging” is een project van mauerandmore.de. “Mauerandmore will dir die ehrliche Emotion der Berliner Mauer spürbar machen…” en dat doen ze door middel van foto’s. Iedereen die het project wil steunen kan een foto sturen. En zoals de naam van het project al een beetje zegt gaat het erom dat je de Muur een dikke pakkerd geeft, hoe je dat precies invult staat je natuurlijk geheel vrij. De foto’s van enthousiastelingen die op, tussen of voor de muur gaan liggen kun je vinden op hun website of op Flickr.

Wil je ook je liefde aantonen voor het inmensgrote stuk beton wat zich “Berlijnse Muur” noemt? Dan kun je jezelf laten fotograferen en de foto opsturen naar Mauerandmore, je kunt ook via Twitter (@mauerbaer) of Flickr je foto opsturen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en onvang de laatste updates en exclusieve Berlijntips gratis in je inbox.

Je hebt je nu aangemeld voor de BerlijnBlog nieuwsbrief. Dank je wel!

Pin It on Pinterest

Share This