KLM heeft onlangs een leuke actie gelanceerd op hun Facebookpagina. Wanneer je fan wordt van KLM kun je direct een gratis bagagelabel ontwerpen. Je kunt ervoor kiezen om een foto uit je eigen fotoalbum te gebruiken maar je kunt er ook voor kiezen om zelf een foto te uploaden.

Ik heb voor het laatste gekozen en een hippe Berlijn babagelabel ontworpen! Ik heb gekozen voor een foto die ik onlangs bij de Brandenburger Tor heb gemaakt.

Na het uploaden van je foto hoef je alleen nog je adresgegevens in te vullen en dan zul je binnen 3 weken je twee gratis bagagelabels thuis bezorgd krijgen. Ik ben benieuwd of ik ze binnenkort al in de brievenbus kan verwachten. Met een beetje mazzel kunnen ze aan mijn tas tijdens mijn komende tripje naar Londen.

Ook interesse in twee KLM bagagelabels? Meld je dan aan bij hun fanpage en maak met de applicatie je eigen label. En als je dan toch op Facebook zit, vergeet dan niet om lid te worden van de Fanpage van Berlijn-Blog (mits je dat nog niet was natuurlijk ;))

Het eindresultaat:

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en onvang de laatste updates en exclusieve Berlijntips gratis in je inbox.

Je hebt je nu aangemeld voor de BerlijnBlog nieuwsbrief. Dank je wel!

Pin It on Pinterest

Share This