De Appel Design Gallery toont van 1 t/m 22 november 2008 de tentoonstelling “Hard Copies – Open Design”. Het is een speciale tentoonstelling van meubelen en lampen met gelimiteerde oplagen van Ronen Kadushin. Al zijn producten zijn erg “open” in de brede zin van het woord, zijn producten stralen openheid uit en zijn geproduceerd volgens het open design idee. Open design producten behoren tot een bepaalde stroming waar vrijere stroom van informatie, web-based samenwerking en open-source-methoden gebruikt belangrijke elementen zijn.

De basisproducten van open design kan iedereen kosteloos downloaden en produceren. De organisatie erachter moedigt zijn gebruikers aan om producten te veranderen, anders op de markt te zetten en contact met de producent op te nemen. Op deze manier wordt iedereen geprikkeld zijn eigen unieke product te maken en het beste uit de producten te halen.

Ronen Kadushin over zijn werk:
“Produkte auf diese Art zu machen, ist Ausdruck meines ökologischen Empfindens und meiner Kreativität. Es inspiriert mich, und macht einfach Freude. Diese Gefühl möchte ich gerne weitervermitteln, genau wie die Freunde an den Produkten selbst.”

Appel Design Gallery, Torstrasse 114, U-bhf Rosenthaler Platz.
1 t/m 22 november 2008- maandag t/m zaterdag van 12:00 t/m 20:00.
Website: HARD COPIES – OPEN DESIGN

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en onvang de laatste updates en exclusieve Berlijntips gratis in je inbox.

Je hebt je nu aangemeld voor de BerlijnBlog nieuwsbrief. Dank je wel!

Pin It on Pinterest

Share This