Het imago van hotels in  Berlijn is zeer positief bij vele vakantiegangers. Dit blijkt uit een onlangs gehouden onderzoek van HolidayCheck naar het hotelaanbod in grote Europese steden. De reisportal berekende op basis van ruim 16.600 hotelbeoordelingen een algemene index (1 op 6) van de beste en slechtste hotels. De resultaten liegen er niet om. Berlijn, Madrid en Venetië voeren de lijst aan.

Op basis van verschillende criteria, zoals de inrichting van het hotel, de keuken, het sportaanbod en de kwaliteit van de roomservice biedt Berlijn haar bezoekers de beste hotels. Met een gemiddelde van 5,2 zijn de hotels in de Duitse hoofdstad de meest populaire van Europa.

De reden dat de Berlijnse hotels zo goed scoren is denk ik ook te wijden aan de prijs/kwaliteit verhouding. Hotels in Berlijn zijn vrij goedkoop vergelijken met andere populaire steden zoals Parijs en Londen. Londen behoort zelfs tot de slechts gewaardeerde met een schamel gemiddelde van 3,7. Ons eigen Amsterdam scoort een 4,2.

Toch doet de prijs niet af van de kwaliteit in Berlijnse hotels want de meeste hotels die ik heb bezocht in Berlijn zijn netjes en hebben vele voorzieningen voor hun gasten. Voor tips over hotels in Berlijn raad ik je aan om een kijkje te nemen op mijn pagina “hotels in Berlijn“.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en onvang de laatste updates en exclusieve Berlijntips gratis in je inbox.

Je hebt je nu aangemeld voor de BerlijnBlog nieuwsbrief. Dank je wel!

Pin It on Pinterest

Share This