Het eerste stickermuseum ter wereld zit natuurlijk in het Artcapital van Europa, in Berlijn. Hatch Kingdom, zoals het stickermuseum heet, heeft samen met ATM gallery een tentoonstelling opgezet voor het goede doel. Het goede doel in kwestie betreft Skateistan, de eerste officiële skateboard school in Afganistan. Een goed doel in stijl mag wel gezegd worden. Er hebben meer dan 50 straatartiesten uit heel Europa aan dit charityproject mee gewerkt. Allen hebben ze een sticker ontworpen met het thema “hello my name is”. Artiesten die hebben meegewerkt zijn onder andere Pisa73, 44 Flavours, Boxi, Czarnobyl, Flying Fortress, CCCrew, Haevi, Alias, Emess, Bimer, Romero en El Bocho.

De tentoonstelling Oversized & Underpriced is geopend van 11 t/m 14 december in Friedrichshain. Je kunt de grote stickercollectie bekijken die terug gaat tot ongeveer 1980 en eventueel het goede doel steunen door middel een sticker aan te schaffen.

Met dit filmpje vast een voorproefje met wat je kunt verwachten (engels). Tevens krijg je een leuk beeld van wat er in Berlijn zoal omgaat in stickerwereld.

Waar?
Dirschauer Str.16

Wanneer?
11 december van 18:00 tot 22:00
12 t/m 14 december van 14:00 tot 20:00

Meer info op Hatchkingdom.com.
Meer musea in Berlijn.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en onvang de laatste updates en exclusieve Berlijntips gratis in je inbox.

Je hebt je nu aangemeld voor de BerlijnBlog nieuwsbrief. Dank je wel!

Pin It on Pinterest

Share This