De Berlijnse kunstscene heeft een echte naam opgebouwd, veel kunstenaars trekken naar Berlijn om hier aan hun toekomst te werken. In het fotoboek “Berlin What?” vind je een selectie werken van 102 artiesten die van Berlijn hun thuisbasis hebben gemaakt.  500 werken in totaal zijn opgedeeld in 5 categorieën: painting, urban art, collage, illustration, photography. Ik was bij verrast een van mijn inspiratiebronnen op fotografiegebied in het boek terug te vinden: Matthias Heiderich. Het boek is gecurateerd door Uwe Neu en Oliver Thoben van de Berlijnse gallery neonchocolate. Met het project willen ze kunst uit Berlijn onder een internationaal publiek bekend maken.

Berlin What? is een prachtig boek van geweldige kwaliteit en een mooie verzameling aan Berlijnse kunst. Het is een leuke manier om nieuwe kunstenaars te leren kennen en het boek misstaat ook zeker niet in de boekenkast of op een mooi dressoir. Het boek is bij Bol.com te bestellen en kost daar € 40,99.

IMG_1378Berlin What?

IMG_1392Berlin What?

IMG_1393Berlin What?

IMG_1396Berlin What?

IMG_1398Berlin What?

IMG_1399Berlin What?

IMG_1401Berlin What?

IMG_1402Berlin What?

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en onvang de laatste updates en exclusieve Berlijntips gratis in je inbox.

Je hebt je nu aangemeld voor de BerlijnBlog nieuwsbrief. Dank je wel!

Pin It on Pinterest

Share This