Heb je opmerkingen, aanmerkingen, feedback, persberichten, vragen, tips, complimentjes of leuke verhalen voor BerlijnBlog.nl? Neem dan contact met me op! Ook voorstellen of suggesties om samen te werken kun je me een e-mail sturen op marjolein@berlijn-blog.nl.

Volg mij op social media!

Blijf op de hoogte van mijn laatste Berlijnbelevenissen via social media. Regelmatig plaats ik daar foto’s, video’s en leuke wetenswaardigheden uit Berlijn. Lijkt me leuk jullie daar te zien!

Twitter: @BerlijnBlog

Instagram: Instagram.com/BerlijnBlog

Bloglovin: Bloglovin.com/blog/10876323

Facebookpagina: Facebook.com/BerlijnBlog

Ik kan helaas niet beloven dat ik op alle berichten antwoord kan geven. Stel je vraag daarom ook zeker op mijn Facebookpagina en laat andere Berlijnfans je helpen.

Veelgestelde vragen

Ik krijg heel veel vragen van bezoekers per e-mail, helaas kan ik er niet altijd (snel genoeg) op antwoorden. Daarom vind je hier de antwoorden op de meest gestelde vragen:

Hoe kom ik van A naar B?

Het openbaar vervoer in Berlijn is super, elke uithoek van de stad is wel met het OV te bereizen.
Welke route je het beste kunt nemen kun je het beste uitzoeken met de routeplanner Fahrinfo-Berlin.de, het Berlijnse equivalent voor 9292ov.nl (ook in het Engels of als mobiele app beschikbaar).

20150821 - _DSF2522- BerlijnBlog Tiergarten

Geef je rondleidingen?

Ik geef zelf geen rondleidingen. Ik werk naast mijn blog voltijd en ik heb er simpelweg en jammer genoeg geen tijd voor. Bekijk hier een overzicht van rondleidingen in Berlijn die ik aanraad of bekijk hier een overzicht van wandelingen in Berlijn.

Hoe vind ik werk / woonruimte in Berlijn?

Beide vinden kan soms best een uitdaging zijn. Op mijn blog vind je mijn tips voor het vinden van werk, het vinden van een woning en andere tips voor een verhuizing naar Berlijn. Het is mij gelukt dus het moet jou ook lukken! Heel veel succes!

Publiceer je ook gastartikelen op BerlijnBlog.nl?

Jazeker, af en toe verschijnen er ook gastbijdrages op mijn blog. Ik doe dit echter alleen als de content een aanvulling kan zijn op mijn bestaande content. Mocht je een gastblog willen plaatsen laat me dan concreet weten waarover het artikel gaat of stuur een voorbeeldartikel, dan kan ik kijken of de content bij mijn lezers past.

Veel leesplezier op BerlijnBlog! Ik hoop dat ik jullie van veel leuke tips en inspiratie kan voorzien!

liebegruesse