Wil je graag je feedback, tips, aanvullingen, of interessante Berlijnverhalen delen? Dan zou ik het erg leuk vinden als je een reactie achterlaat op mijn blog of om een bericht van je te ontvangen via social media of e-mail! Ook voorstellen of suggesties om samen te werken ontvang ik graag per e-mail.

Mijn contactgegevens:

Blijf op de hoogte van mijn laatste Berlijnbelevenissen via social media. Regelmatig plaats ik daar foto’s, video’s en leuke wetenswaardigheden uit Berlijn. Lijkt me leuk jullie daar te zien en wat van je te horen!

Neem je liever privé contact op? Dan kun je me ook een e-mail sturen.

Ik kan helaas niet beloven dat ik op alle berichten een persoonlijk antwoord kan geven. Kijk daarom vooraf of je vraag bij de veelgestelde vragen staat, gebruik de zoekfunctie op mijn blog of stel je vraag op mijn Facebookpagina en laat andere Berlijnfans je helpen:

Veelgestelde vragen

Ik krijg heel veel vragen van bezoekers per e-mail, helaas kan ik er niet altijd (snel genoeg) op antwoorden. Daarom vind je hier de antwoorden op de meest gestelde vragen zodat ik hoop dat jullie snel een antwoord vinden op jullie vraag:

Hoe kom ik van A naar B?

Het openbaar vervoer in Berlijn is super, elke uithoek van de stad is wel met het OV te bereizen.
Welke route je het beste kunt nemen kun je het beste uitzoeken met de routeplanner Fahrinfo-Berlin.de, het Berlijnse equivalent voor 9292ov.nl (ook in het Engels of als mobiele app beschikbaar).

20150821 - _DSF2522- BerlijnBlog Tiergarten

Geef je rondleidingen?

Ik geef zelf geen rondleidingen. Ik werk naast mijn blog voltijd en ik heb er simpelweg en jammer genoeg geen tijd voor. Bekijk hier een overzicht van rondleidingen in Berlijn die ik aanraad of bekijk hier een overzicht van wandelingen in Berlijn.

Hoe vind ik werk / woonruimte in Berlijn?

Beide vinden kan soms best een uitdaging zijn. Op mijn blog vind je daarom mijn tips voor het vinden van werk, het vinden van een woning en andere tips voor een verhuizing naar Berlijn. Het is mij gelukt dus het moet jou ook lukken! Heel veel succes!

Heb je nog leuke Berlijntips?

Nou en of! Mijn hele blog staat er vol mee maar voor het gemak heb ik mijn beste tips op deze pagina verzameld: mijn favoriete Berlijntips. Tips per seizoen kun je hier vinden: lente, zomer, herfst winter.

Is er iets bijzonders te doen als ik in Berlijn ben?

Berlijn slaapt eigenlijk nooit en wanneer je ook komt, er is altijd wel wat te beleven! Op mijn pagina evenementen in Berlijn vind je een overzicht van jaarlijks terugkerende gebeurtenissen, feestdagen en een overzicht van aanstaande evenementen.

Publiceer je ook gastartikelen op BerlijnBlog.nl?

Jazeker, af en toe verschijnen er ook gastbijdrages op mijn blog. Ik doe dit echter alleen als de content een aanvulling kan zijn op mijn bestaande content. Mocht je een gastblog willen plaatsen laat me dan concreet weten waarover het artikel gaat of stuur een voorbeeldartikel, dan kan ik kijken of de content bij mijn lezers past.

Veel leesplezier op BerlijnBlog! Ik hoop dat ik jullie van veel leuke tips en inspiratie kan voorzien!

liebegruesse